Hinnasto

Ominaisuudet

PMMA GS akryylilevy on valamalla valmistettu amorfinen kestomuovi. Tämä valmistusmenetelmä antaa PMMA GS:lle erityisiä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä soveltuvan erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Valetun akryylin optinen ja mekaaninen kestävyys on suulakepuristettua levyä parempi, jonka vuoksi se soveltuu erinomaisesti lasin korvikkeeksi. Valunut akryyli on yleensä iskunkestävämpää verrattuna ekstrudoituun akryyliin. Tämä tekee siitä hyvän vaihtoehdon sovelluksiin, joissa vaaditaan iskunkestävyyttä. Materiaalia on myös helppo työstää ja lämpömuovata.

UV-suojauksen ansiosta PMMA GS akryyli kestää loistavasti haastaviakin sääolosuhteita. PMMA GS:llä on usein erittäin sileä ja kiiltävä pinta, jonka lisäksi levy on kelpoinen elintarvikekäyttöön.

Käyttökohteet

Valetut akryylilevyt soveltuvat erinomaisesti lämpömuovattaviin kohteisiin, kuten kaariluukkuihin, veneen tuulilaseihin sekä muihin muotoon valettuihin design-tuotteisiin. PMMA GS soveltuu erinomaisesti myös valaistusratkaisuihin ja mainosmateriaaleihin, kuten valaisinkupuihin, valon hajottimiin sekä kyltteihin, joissa tarvitaan korkeaa läpinäkyvyyttä ja visuaalista houkuttelevuutta.

Työstöohjeet

Sirkkelillä sahattaessa trapetsiterien käyttö suositeltavaa. Käytä aina teräviä teriä sirkkelissä!

HUOM! Harittavien terien käyttö ei ole suositeltavaa. Kulmahiomakoneella leikattaessa ohuen katkaisulaikan käyttö suositeltavaa. Pistosahaa käytettäessä tue kappale hyvin, pistosahan harittavat terät saattavat murtaa levyn reunaa. Porauksessa suositeltavaa käyttää metalliporanterää jonka kärkikulma 60 – 90 astetta, leikkuut hiottava tarvittaessa tylsemmiksi.