Hinnasto

Whiteboard teräskomposiitin ominaisuudet

Whiteboard-teräskomposiitti on innovatiivinen ja monikäyttöinen materiaali, joka yhdistää keveyden, kestävyyden ja monipuoliset käyttömahdollisuudet. Tämä teräskomposiittilevy on erityisesti suunniteltu tarjoamaan sekä käytännöllisyyttä että pitkäikäisyyttä, tehden siitä erinomaisen valinnan erilaisiin tarpeisiin.

Kestävyys ja keveys

Whiteboard-teräskomposiitti on kevyt mutta erittäin kestävä materiaali, joka soveltuu hyvin monenlaisiin käyttöympäristöihin. Sen kevyt rakenne tekee levyn käsittelystä ja asennuksesta helppoa, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Samalla teräksen kestävyys varmistaa, että levy säilyttää ominaisuutensa ja ulkonäkönsä pitkään, vaikka se altistuisi kovalle käytölle ja vaihteleville olosuhteille.

Monikäyttöinen pinta

Teräskomposiitin toinen puoli on päällystetty whiteboard-pinnalla, joka mahdollistaa helpon kirjoittamisen ja pyyhkimisen vesiliukoisilla tusseilla. Tämä tekee levystä erinomaisen valinnan toimistoihin, koulujen luokkahuoneisiin, kokoustiloihin ja muihin ympäristöihin, joissa tarvitaan joustavaa ja helposti muokattavaa kirjoitustilaa. Whiteboard-pinta on suunniteltu kestämään toistuvaa käyttöä ilman kulumista tai värjäytymistä, mikä parantaa levyn pitkäikäisyyttä ja käytettävyyttä.

Digitaalipinnoite

Levyn toinen puoli on digitaalipinnoitettu, mikä tekee siitä ihanteellisen alustan erilaisille painatuksille ja graafisille sovelluksille. Digitaalipinnoite mahdollistaa tarkkojen ja laadukkaiden kuvien tulostamisen, mikä avaa uusia mahdollisuuksia luoviin ja kaupallisiin projekteihin. Tämä monikäyttöisyys tekee teräskomposiitista arvokkaan materiaalin moniin erilaisiin sovelluksiin, joissa tarvitaan sekä kirjoitus- että painopintaa.

Magneettitarttuvuus ja galvanointi

Whiteboard-teräskomposiittilevyn magneettitarttuvuus on erinomainen, mikä lisää sen monikäyttöisyyttä entisestään. Magneetit tarttuvat levyyn helposti ja pysyvät paikoillaan, mikä tekee siitä täydellisen alustan ilmoitustauluille, opetustauluille ja muille magneettisia ominaisuuksia vaativille sovelluksille. Lisäksi levy on galvanoitu, mikä parantaa sen ulkokestävyyttä. Galvanointi suojaa levyä korroosiolta ja muilta ulkoisilta vaikutuksilta, joten se säilyttää ominaisuutensa ja ulkonäkönsä pitkään myös ulkokäytössä.

Whiteboard teräskomposiitin edut

Whiteboard-teräskomposiitti yhdistää keveyden ja kestävyyden, mikä tekee sen käsittelystä ja asennuksesta helppoa. Whiteboard-pinta tarjoaa käytännöllisen ja helposti puhdistettavan kirjoitusalustan, kun taas digitaalipinnoite mahdollistaa korkealaatuiset tulosteet ja teippaukset. Magneettitarttuvuuden ansiosta levy soveltuu erinomaisesti ilmoitustauluna käytettäväksi. Lisäksi galvanointi suojaa levyä korroosiolta, mikä parantaa sen kestävyyttä ulkokäytössä.

Käyttökohteet

Whiteboard-teräskomposiittilevyt ovat erittäin monikäyttöisiä ja soveltuvat lukuisiin erilaisiin käyttökohteisiin. Niitä myydään täysin levyinä, ja tarvittaessa ne voidaan sahata sopivan kokoisiksi erillisellä veloituksella.

Teippaukset ja UV-tulostukset

Teräskomposiittilevyt ovat erinomainen valinta teippauksille ja UV-tulostuksille. Digitaalipinnoitteen ansiosta levyyn voidaan helposti kiinnittää teippauksia, jotka pysyvät tukevasti paikallaan. UV-tulostukset taas mahdollistavat tarkkojen ja kestävien kuvien tulostamisen suoraan levyn pintaan, mikä tekee siitä sopivan mainos- ja opastekäyttöön.

Toimistot ja kouluympäristöt

Whiteboard-pinnan ansiosta teräskomposiittilevyt ovat ihanteellisia toimistoihin, luokkahuoneisiin ja muihin oppimisympäristöihin. Ne tarjoavat kestävän ja helposti puhdistettavan pinnan, johon voidaan kirjoittaa ja josta voidaan pyyhkiä pois toistuvasti. Tämä tekee niistä erinomaisen valinnan kokous- ja esitystauluiksi.

Ilmoitustaulut ja esityspinnat

Magneettitarttuvuutensa ansiosta whiteboard-teräskomposiittilevyt ovat täydellisiä ilmoitustauluiksi ja muiksi esityspinnoiksi. Niihin voidaan kiinnittää magneeteilla muistiinpanoja, kuvia ja muita esineitä, mikä tekee niistä käytännöllisen ja joustavan ratkaisun monenlaisiin tarpeisiin.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä
Etunimi
Sukunimi