Hinnasto

POM-C Polyasetaalin Ominaisuudet

POM-C polyasetaali on erittäin monipuolinen ja kestävä materiaali, joka soveltuu monenlaisiin vaativiin olosuhteisiin. Tämä materiaali tunnetaan lujasta ja jäykästä rakenteestaan, joka kestää hyvin lämpöä ja eristää tehokkaasti sähköä. Näiden ominaisuuksien ansiosta POM-C polyasetaali on erinomainen valinta moniin teollisiin ja teknisiin sovelluksiin.

Lujuus ja jäykkyys

POM-C polyasetaali on rakenteeltaan erittäin lujaa ja jäykkää, mikä tekee siitä ihanteellisen materiaalin kohteisiin, joissa tarvitaan korkeaa mekaanista kestävyyttä. Sen kyky säilyttää muotonsa ja lujuutensa erilaisissa rasitustilanteissa parantaa sen käyttöikää ja luotettavuutta vaativissa olosuhteissa. Levyn ominaispaino on 1,41.

Lämpötilan kestävyys ja sähköneristys

Materiaali kestää laajan lämpötila-alueen -40 asteesta +100 asteeseen, mikä tekee siitä soveltuvan moniin erilaisiin ympäristöihin. Levyn paloluokka on B2. Lisäksi POM-C polyasetaali eristää hyvin sähköä, mikä tekee siitä turvallisen ja luotettavan valinnan sähkö- ja elektroniikkasovelluksiin.

Vedenimeytyminen ja liukuominaisuudet

POM-C polyasetaalilla on vähäinen vedenimeytyminen, mikä parantaa sen kestävyyttä kosteissa olosuhteissa ja vähentää materiaalin turpoamista ja muodonmuutoksia. Hyvät liukuominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan kohteisiin, joissa tarvitaan vähäistä kitkaa ja sujuvaa liikettä, kuten liukujohteet ja erilaiset koneenosat.

Liuottimien kestävyys ja halkeamiskestävyys

Materiaali kestää hyvin useimpia liuottimia, mikä parantaa sen käyttömahdollisuuksia kemiallisesti haastavissa ympäristöissä. POM-C polyasetaalin erinomainen halkeamiskestävyys varmistaa, että materiaali säilyttää lujuutensa ja eheyytensä myös mekaanisessa rasituksessa ja pitkäaikaisessa käytössä.

Helppo työstettävyys

POM-C polyasetaali on helppo työstää, mikä tekee siitä suositun valinnan erilaisiin teknisiin ja teollisiin sovelluksiin. Materiaaliin voidaan helposti tehdä kierteytyksiä ja muita tarkkoja muotoiluja, ja se kestää hyvin työstöprosessissa syntyvää rasitusta.

CNC-koneistamme useita erilaisia muovimateriaaleja eri tekniikoilla, lue lisää CNC-koneituspalvelusta!

POM-C polyasetaalin edut

POM-C polyasetaali tarjoaa lukuisia etuja, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan moniin teollisiin ja teknisiin sovelluksiin. Sen erinomainen lujuus ja jäykkyys takaavat korkean mekaanisen kestävyyden, mikä tekee materiaalista luotettavan vaativissa olosuhteissa. Laaja lämpötilankestoalue (-40 °C – +100 °C) ja hyvä sähköneristyskyky parantavat sen monipuolisuutta ja soveltuvuutta erilaisiin ympäristöihin.

POM-C polyasetaali imee vain vähän vettä, mikä parantaa sen kestävyyttä kosteissa olosuhteissa ja säilyttää materiaalin muodon vakaana. Hyvät liukuominaisuudet ja vähäinen kitka tekevät siitä ihanteellisen valinnan liikkuviin osiin, kuten liukujohteisiin. Lisäksi materiaalin hyvä kemiallinen kesto ja halkeamiskestävyys varmistavat pitkäikäisyyden ja luotettavuuden myös kemiallisesti haastavissa ympäristöissä. Helppo työstettävyys ja kierteiden kestävyys tekevät POM-C polyasetaalista käytännöllisen ja tehokkaan materiaalin monenlaisiin sovelluksiin, kuten koneenrakennukseen, tiivisteisiin ja pumpunosien valmistukseen.

Käyttökohteet

POM-C polyasetaalia käytetään laajalti monissa eri teollisuuden aloilla sen erinomaisen kestävyyden ja monipuolisten ominaisuuksien vuoksi. Tyypillisiä käyttökohteita ovat muun muassa:

  • Koneenrakennus: POM-C polyasetaali on suosittu materiaali koneenosien valmistuksessa, missä tarvitaan lujia ja kestäviä osia.
  • Tiivisteet: Materiaalin hyvät kemialliset kesto-ominaisuudet ja vähäinen vedenimeytyminen tekevät siitä erinomaisen valinnan tiivisteisiin.
  • Pumpun osat: POM-C polyasetaalia käytetään pumpuissa ja muissa virtausteknisissä laitteissa, missä tarvitaan kestävyyttä ja tarkkuutta.
  • Eristimet ja muuntajankotelot: Materiaalin hyvä sähköneristyskyky tekee siitä sopivan erilaisiin sähköisiin ja elektronisiin sovelluksiin.
  • Liukujohteet ja palat: Hyvät liukuominaisuudet ja vähäinen kitka tekevät POM-C polyasetaalista ihanteellisen valinnan liukujohteisiin ja muihin liikkuviin osiin.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä
Etunimi
Sukunimi