Laserpalvelumme

Tarjoamme kattavat laserleikkaus- ja kaiverruspalvelut, jotka tuottavat tarkkoja ja laadukkaita lopputuloksia asiakkaidemme tarpeisiin. Laserleikkauspalvelumme hyödyntää huippumoderneja laserteknologioita, jotka mahdollistavat monimutkaisten ja tarkkojen muotojen leikkaamisen asiakkaan tiedostojen mukaisesti. Olipa kyseessä yksittäiset kappaleet tai suuremmat tuotantoerät, meillä on ratkaisut, jotka vastaavat kaikkiin tarpeisiin.

Laserleikkauksen edut

Laserleikkaus on tehokas ja tarkka tapa leikata erilaisia muovimateriaaleja erilaisiin muotoihin ja kokoisiin. Menetelmä käyttää laserin kohdistettua lämpöenergiaa sulattamaan tai polttamaan pois muovimateriaalia tarkasti määritellyltä alueelta. Tämä prosessi tarjoaa useita merkittäviä etuja:

 • Tarkkuus: Kohdistettu lasersäde luo erittäin kapean leikkausuran, joka mahdollistaa pienten kappaleiden ja monimutkaisten muotojen tarkan leikkaamisen ja kaivertamisen.
 • Nopeus: Laserleikkaus on nopea työstömenetelmä, joka vähentää tuotantoaikoja ja lisää tehokkuutta.
 • Jälkikäsittelyn vähäisyys: Tarkka ja nopea työstöprosessi vähentää jälkikäsittelyn ja modifioinnin tarvetta, säästäen siten asiakkaan resursseja ja aikaa.
 • Materiaalihävikin vähentyminen: Ympäristö kiittää hävikin ja hukkamateriaalin määrän pienentyessä, mikä tekee laserleikkauksesta ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon.

Monipuoliset materiaalit

Laserleikkauksella voi käsitellä monenlaisia muovimateriaaleja. Palvelumme kattaa muun muassa seuraavat materiaalit:

 • Akryyli
 • Polykarbonaatti
 • Polypropeeni
 • Muut termoplastiset muovit

Kunkin materiaalin leikkausominaisuudet vaihtelevat, mutta laserteknologian avulla voimme saavuttaa erinomaiset tulokset eri muovilaatujen kanssa.

Käyttöturvallisuus

Laserleikkaus voi aiheuttaa materiaalin sulamista tai haihtumista, ja jotkin muovit voivat vapauttaa haitallisia kaasuja leikatessa. Tämän vuoksi on tärkeää käyttää asianmukaisia suojatoimenpiteitä ja varmistaa, että leikkaus tapahtuu hyvin ilmastoidussa tilassa. Turvallisuudesta huolehtiminen on ensisijaisen tärkeää sekä työntekijöiden että ympäristön kannalta.

Sovelluskohteet

Laserleikkaus ja kaiverrus sopivat moniin erilaisiin sovelluksiin, mukaan lukien:

 • Mainoskyltit ja opasteet: Tarkat ja esteettisesti miellyttävät leikkaukset ja kaiverrukset.
 • Prototyypit ja pienosat: Nopeasti ja tarkasti valmistetut prototyypit ja yksityiskohdat.
 • Sisustus- ja design-elementit: Monimutkaiset ja yksilölliset muotoilut.
 • Teollisuuden komponentit: Tarkat ja kestävät osat erilaisiin teollisuussovelluksiin.

Yhteenveto

Laserleikkaus- ja kaiverruspalvelumme tarjoavat tarkkuutta, tehokkuutta ja monipuolisia mahdollisuuksia erilaisiin käyttökohteisiin. Moderni laitteistomme ja asiantunteva henkilökuntamme takaavat, että pystymme vastaamaan asiakkaidemme korkeisiin odotuksiin ja vaatimuksiin. Ota yhteyttä ja kerro meille tarpeistasi, niin autamme sinua löytämään parhaat ratkaisut muovimateriaalien leikkaukseen ja kaiverrukseen.

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Ota yhteyttä
Etunimi
Sukunimi
Laserleikkaus- ja kaiverrus www.muovicenter.com