Hinnasto

PEHD 500 polyeteenilevy

PEHD 500 polyeteenilevy on yksi monipuolisimmista ja käytetyimmistä muovimateriaaleista teollisuudessa. Tämä polyeteenilevyn laatu tunnetaan erinomaisesta lujuudestaan, kemiallisesta kestävyydestään sekä hyvästä iskunkestävyydestään. PEHD 500:lla on myös erinomainen ominaisuus sietää korkeita lämpötiloja, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan vaativiin olosuhteisiin.

Ominaisuudet

PEHD 500 polyeteenilevy on monipuolinen materiaali, jonka ominaisuuksia ovat hyvä sähköneristekyky, pehmeäpintaisuus sekä hyvä veden-, suolaliuoksen- sekä haponkestävyys. Polyeteeni ylläpitää palamista ja ei ole itsestään sammuva. Verrattuna PEHD 300 -laatuun, PEHD 500 omaa korkeamman molekyylipainon joka tekee siitä tiheämmän, kestävämmän ja jäykemmän materiaalin. Levyn työstöominaisuudet ovat PEHD 300 -laatua hieman huonommat. 

Käyttökohteet

PEHD 500 muovimateriaalia käytetään kohteissa, joissa materiaalilta vaaditaan lujuutta ja hyvää iskunkestävyyttä. Käyttökohteita ovat mm. leikkuulaudat, panimoteollisuuden komponentit sekä suurkeittiöt, jonka lisäksi se soveltuu myös putkistoihin, säiliöihin sekä erilaisiin altaisiin. 

PEHD 500 polyeteenilevyn edut

PEHD 500 polyeteenilevyllä on useita etuja, jotka tekevät siitä houkuttelevan materiaalin teollisuuden tarpeisiin. Ensinnäkin, sen kemiallinen kestävyys mahdollistaa sen käytön monien erilaisten kemikaalien kanssa ilman että se vaurioituu tai heikkenee. Tämä tekee siitä luotettavan valinnan kemikaalien varastointiin tai käsittelyyn liittyvissä sovelluksissa.

PEHD 500:n iskunkestävyys antaa sille hyvän suojan törmäyksiltä ja iskuilta. Se pystyy absorboimaan iskuenergiaa tehokkaasti, mikä auttaa vähentämään vahinkoja ja lisäämään turvallisuutta. Tämän ansiosta PEHD 500 sopii hyvin suojarakenteisiin tai kuljetuslaitteisiin.

PEHD 500:lla on lisäksi korkea lämmönkestokyky, mikä mahdollistaa sen käytön korkeita lämpötiloja vaativissa sovelluksissa. Se kestää pitkään aikaan korkeita lämpötiloja ilman että se muoto muuttuu tai menettää ominaisuuksiaan. Tämän vuoksi sitä voidaan hyödyntää esimerkiksi lämpöeristeissä tai lämmönvaihtimissa.

Työstöohjeet

Sahatessa käytä hienohampaista sahaa tai erityistä muovisahaa. Reikiä poratessa voidaan käyttää normaaleja poranteriä. PEHD 500 voi liimata polyeteenille tarkoitetulla liimalla. Materiaalia voi myös hitsata.

CNC-koneistamme useita erilaisia muovimateriaaleja eri tekniikoilla, lue lisää CNC-koneituspalvelusta!

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä
Etunimi
Sukunimi