Hinnasto

HGW 2082 kudoslaminaatin ominaisuudet

HGW 2082 kudoslaminaatti, joka tunnetaan myös kudosbakeliittina, on fenolihartsista ja hienosta puuvillakankaasta valmistettu materiaali. Tämän yhdistelmän ansiosta kudosbakeliitilla on erinomainen tärinän- ja iskunkestävyys, mikä tekee siitä erityisen kestävän ja luotettavan materiaalin vaativiin käyttökohteisiin. Fenolihartsin ja puuvillakankaan yhdistelmä tuottaa laminaatin, joka ei pelkästään kestä mekaanista rasitusta, vaan myös tarjoaa hyvät liukuominaisuudet ja on helposti työstettävissä erilaisiin muotoihin ja rakenteisiin.

Kudoslaminaatin mekaaninen kulutuskestävyys tekee siitä erinomaisen valinnan kohteisiin, joissa tarvitaan kestävyyttä ja luotettavuutta. Sen kestävyys tärinää ja iskuja vastaan tekee siitä erityisen sopivan käytettäväksi ympäristöissä, joissa materiaalit altistuvat voimakkaille fyysisille rasituksille.

Käyttökohteet

HGW 2082 kudoslaminaatti soveltuu erinomaisesti moniin eri käyttökohteisiin, joissa vaaditaan mekaanista kulutuskestävyyttä ja luotettavuutta. Näitä käyttökohteita ovat muun muassa:

  • Liukupinnat: Kudoslaminaatin hyvät liukuominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen materiaalin liukupintoihin, jotka altistuvat jatkuvalle kulutukselle ja rasitukselle.
  • Ohjaimet: Materiaalin iskunkestävyys ja tärinänsieto ovat tärkeitä ominaisuuksia ohjaimissa, joissa tarkkuus ja luotettavuus ovat kriittisiä.

Kudoslaminaatin erinomainen kulutuskestävyys ja tärinänsieto tekevät siitä ihanteellisen valinnan erilaisiin teollisiin sovelluksiin, joissa vaaditaan korkeaa suorituskykyä ja kestävyyttä.

 

HP 2061 paperilaminaatin ominaisuudet

HP 2061 paperilaminaatti, joka valmistetaan fenolihartsilla kyllästetystä selluloosasta ja paperikuidusta, on tunnettu erinomaisista kosteudenkesto- ja lämmönkestävyysominaisuuksistaan. Tämä laminaatti kestää hyvin liuottimia ja öljyjä sekä tarjoaa erinomaisen puristuslujuuden. Paperilaminaatin ominaisuuksiin kuuluvat myös hyvät liukuominaisuudet ja työstettävyys, mikä tekee siitä monipuolisen materiaalin erilaisiin teknisiin sovelluksiin.

Paperilaminaatti on erityisen tunnettu hyvästä sähköneristyskyvystään, mikä tekee siitä suositun valinnan sähkö- ja elektroniikkateollisuudessa. Sen kestävyys erilaisia kemikaaleja vastaan ja kulutuskestävyys tekevät siitä myös käytännöllisen materiaalin ympäristöissä, joissa materiaalit altistuvat rasitukselle ja kemialliselle kulutukselle.

Käyttökohteet

HP 2061 paperilaminaatti soveltuu erityisen hyvin kohteisiin, joissa tarvitaan tehokasta sähköneristystä ja kestävyyttä. Näitä käyttökohteita ovat muun muassa:

  • Sähköeristys: Paperilaminaatin erinomainen sähköneristyskyky tekee siitä ihanteellisen materiaalin sähköeristimiin ja muihin komponentteihin, joissa sähköneristys on kriittistä.
  • Kosteutta kestävä rakenne: Paperilaminaatti sopii hyvin myös kosteisiin ympäristöihin, joissa tarvitaan materiaalilta hyvää kosteudenkestoa.

Paperilaminaatin monipuoliset ominaisuudet, kuten kosteudenkesto, lämmönkesto ja kemikaalien sietokyky, tekevät siitä monikäyttöisen ja luotettavan materiaalin laajalle valikoimalle teollisia sovelluksia.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä
Etunimi
Sukunimi