Hinnasto

Ominaisuudet

PE 1000 + MOS2 viittaa polyeteeniin, johon on lisätty molybdeeni-disulfidia (MOS2) täyteainetta. Tämä antaa materiaalille erityisiä ominaisuuksia.

PE 1000 + MOS2 materiaalilla on erinomainen mekaaninen kuormankantavuus, kemiallinen kesto, murto- sekä iskulujuus. Sen sisältämä molybdeenisulfidi takaa paremman kulumisen keston ja parantaa myös materiaalin liukuominaisuuksia verrattuna tavalliseen PE 1000 -laatuun. Levy myös kestää erittäin hyvin kemikaaleja. Polyeteeni on hyvä sähköeriste, ja tämä ominaisuus voi olla tärkeä tietyissä sovelluksissa.

Toimitamme tilauksesta myös UV-stabiloitua levyä, jotka soveltuu ulkokäyttöön.

Käyttökohteet

PE 1000 + MOS2 sopii teollisuuden osien, kuten laakeriosien ja liukulaakereiden, valmistukseen. Levy sopii käytettäväksi mm. kuljetinjärjestelmiin sekä kulutus- ja liukupinnoille. Materiaalin itsevoiteluominaisuudet tekevät siitä sopivan voiteluosien valmistukseen.

Työstöohjeet

PE 1000 + MOS2 voidaan leikata tavallisilla puusahoilla, pyörösahoilla tai erityisillä muovileikkureilla. Poratessa tulee käyttää teräväkärkisiä poria. Materiaalia voidaan kiinnittää ruuveilla, pulteilla tai liimaamalla. Tarvittaessa levyä voidaan myös hiota ja kiillottaa.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä
Etunimi
Sukunimi