Hinnasto

Ominaisuudet

PE 1000 + MOS2 viittaa polyeteeniin, johon on lisätty molybdeeni-disulfidia (MOS2) täyteainetta. Tämä antaa materiaalille erityisiä ominaisuuksia.

PE 1000 + MOS2 materiaalilla on erinomainen mekaaninen kuormankantavuus, kemiallinen kesto, murto- sekä iskulujuus. Sen sisältämä molybdeenisulfidi takaa paremman kulumisen keston ja parantaa myös materiaalin liukuominaisuuksia verrattuna tavalliseen PE 1000 -laatuun. Levy myös kestää erittäin hyvin kemikaaleja. Polyeteeni on hyvä sähköeriste, ja tämä ominaisuus voi olla tärkeä tietyissä sovelluksissa.

Toimitamme tilauksesta myös UV-stabiloitua levyä, jotka soveltuu ulkokäyttöön.

Käyttökohteet

PE 1000 + MOS2 sopii teollisuuden osien, kuten laakeriosien ja liukulaakereiden, valmistukseen. Levy sopii käytettäväksi mm. kuljetinjärjestelmiin sekä kulutus- ja liukupinnoille. Materiaalin itsevoiteluominaisuudet tekevät siitä sopivan voiteluosien valmistukseen.

Työstöohjeet

PE 1000 + MOS2 voidaan leikata tavallisilla puusahoilla, pyörösahoilla tai erityisillä muovileikkureilla. Poratessa tulee käyttää teräväkärkisiä poria. Materiaalia voidaan kiinnittää ruuveilla, pulteilla tai liimaamalla. Tarvittaessa levyä voidaan myös hiota ja kiillottaa.