Hinnasto

PVC-muoviset oviverholevyt ovat erinomainen ratkaisu varastotilojen ja muiden tilojen lämpötilavaihteluiden hallintaan lastausaikojen aikana. Näiden levyjen avulla voidaan tehokkaasti estää lämpö- tai kylmähukan syntyminen, mikä parantaa energiatehokkuutta ja luo mukavammat työolosuhteet. Oviverholevyt ovat käytännöllisiä, kestäviä ja helppoja asentaa, mikä tekee niistä suositun valinnan moniin erilaisiin käyttökohteisiin.

PVC-oviverholevyn ominaisuudet

Tehokas lämpötilanhallinta

PVC-oviverholevyt ovat suunniteltu estämään lämmön ja kylmän karkaaminen ulos tiloista. Tämä on erityisen tärkeää varastoissa ja muissa tiloissa, joissa lämpötilan hallinta on kriittistä. Näiden levyjen avulla voidaan vähentää energiahukkaa ja parantaa tilojen energiatehokkuutta, mikä johtaa kustannussäästöihin ja parantaa työskentelyolosuhteita.

Helppo asennus

Oviverholevyjen asennus on vaivatonta ja helppoa. Levyjä voidaan leikata sopivaan mittaan ja asentaa nopeasti paikoilleen. Tämä tekee niistä käytännöllisen valinnan kiireisiin ympäristöihin, joissa tarvitaan nopeita ja tehokkaita ratkaisuja. Toimitamme oviverholevyjä täysmittaisina rullina tai määrämittaan pätkittyinä, joten ne voidaan mukauttaa tarkasti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Läpinäkyvyys ja käytettävyys

Oviverholevyt ovat läpinäkyviä, mikä mahdollistaa helpon ja turvallisen kulun ulos ja sisään tiloista. Läpinäkyvyyden ansiosta näkymä tilojen välillä säilyy, mikä parantaa työskentelyn turvallisuutta ja tehokkuutta. Tämä on erityisen tärkeää lastausalueilla ja muissa vilkkaasti liikennöidyissä tiloissa.

Kestävyys ja pakkasenkestävyys

PVC-oviverholevyt ovat erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä. Ne kestävät hyvin kulutusta ja rasitusta, mikä tekee niistä luotettavan valinnan vaativiin ympäristöihin. Lisäksi levyjä on saatavilla myös POLAR-laatuna, jolloin ne kestävät jopa -40°C lämpötiloja. Tämä tekee niistä sopivan valinnan myös erittäin kylmiin olosuhteisiin, kuten pakastevarastoihin ja kylmätiloihin.

Oviverholevyn edut

PVC-oviverholevyillä on useita merkittäviä etuja, jotka tekevät niistä erinomaisen valinnan moniin eri käyttökohteisiin. Ensinnäkin niiden erinomainen lämmön- ja kylmänkestävyys auttaa vähentämään energiahukkaa ja parantamaan tilojen energiatehokkuutta, mikä johtaa merkittäviin kustannussäästöihin. Läpinäkyvyytensä ansiosta oviverholevyt mahdollistavat turvallisen ja helpon kulun tilojen välillä, mikä parantaa työskentelyn sujuvuutta ja turvallisuutta.

levyjen kestävä polyvinyylikloridimateriaali takaa pitkän käyttöiän ja vähäisen huoltotarpeen, mikä tekee niistä taloudellisen ja luotettavan ratkaisun. Asennuksen helppous ja levyjen mukautuvuus eri mittaisiksi tekevät oviverholevyistä käytännöllisen valinnan kiireisiin ja vaihteleviin ympäristöihin. POLAR-laadun ansiosta levyjä voidaan käyttää myös erittäin kylmissä olosuhteissa, mikä lisää niiden monipuolisuutta ja soveltuvuutta erityyppisiin tiloihin ja tarpeisiin.

Käyttökohteet

Monipuolisuus ja soveltuvuus

PVC-oviverholevyt soveltuvat niin ammatti- kuin kotikäyttöönkin. Ne ovat erinomainen valinta varastotiloihin, lastausalueille, teollisuushalleihin ja muihin kaupallisiin tiloihin, joissa lämpötilanhallinta on tärkeää. Lisäksi oviverholevyt ovat käytännöllinen ratkaisu hevospihattoihin ja muihin maatalouskäytössä oleviin rakennuksiin, joissa tarvitaan suojaa säiltä ja lämpötilanvaihteluilta.

Erikoiskäyttökohteet

POLAR-laatuiset oviverholevyt, jotka kestävät jopa -40°C lämpötiloja, ovat erityisen hyödyllisiä kylmävarastoissa, pakastehalleissa ja muissa ympäristöissä, joissa lämpötilat ovat erittäin matalat. Näiden levyjen avulla voidaan varmistaa, että lämpötila pysyy tasaisena ja energiatehokkuus säilyy myös kylmissä olosuhteissa.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä
Etunimi
Sukunimi