Polyeteeni PEHD 300 www.muovicenter.com
Hinnasto

PEHD 300 polyeteenilevy

PEHD 300 polyeteenilevy on monikäyttöinen materiaali, joka tarjoaa lukuisia etuja erilaisissa sovelluksissa. PEHD 300 polyeteenilevyn ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan esimerkiksi kemikaalien kestäviin rakenteisiin ja säiliöihin sekä kuljetus- ja pakkausmateriaaleihin.

Ominaisuudet

PEHD 300 on ominaisuuksiltaan erittäin monipuolinen muovimateriaali.

PEHD 300 on korkean tiheyden polyeteeniä, mikä tarkoittaa, että sillä on hyvä lujuus ja jäykkyys. Thermoplastinen polymeeri imee itseensä vain vähän vettä, on sitkeä ja helppotyöstöinen, sekä kestää liuottimia ja erilaisia kemikaaleja erinomaisesti. Sillä on myös hyvä sähköneristekyky, hankauskestävyys ja pehmeä pinta. Polyeteeni ylläpitää palamista ja ei ole itsestään sammuva.

Levyn ominaispaino on 0,95. 

Verrattuna PEHD 500 -laatuun, PEHD 300 omaa alhaisemman molekyylipainon, mikä tekee siitä kevyemmän ja joustavamman materiaalin.

Käyttökohteet

PEHD-muoviputkia käytetään laajasti vesihuollossa, viemäröinnissä ja kaasunjakelujärjestelmissä. Korkean kemiallisen kestävyyden vuoksi materiaali soveltuu hyvin kemikaalisäiliöihin, säiliöihin ja säiliöihin. Sitä voidaan hyödyntää erilaisissa pakkaussovelluksissa, kuten pulloissa ja säiliöissä. PEHD-muovia käytetään esimerkiksi suojamuovina rakennustöissä ja jäykkien rakenteiden valmistuksessa, jonka lisäksi se voi toimia rakennusmateriaalina ulkokalusteissa ja erilaisissa kevyissä rakenteissa.

PEHD 300 polyeteenilevyn edut

PEHD 300 polyeteenilevyllä on useita etuja, jotka tekevät siitä houkuttelevan materiaalin moniin eri käyttötarkoituksiin. Ensinnäkin, sen kestävyys ja iskunkestävyys mahdollistavat sen käytön vaativissa olosuhteissa, joissa tarvitaan luotettavaa suojaa mekaanisilta rasituksilta. Toiseksi, PEHD 300 polyeteenilevyllä on hyvä kemikaalien kestävyys, mikä tekee siitä sopivan valinnan kemikaalivarastoihin ja prosessiympäristöihin. Se ei reagoi monien aggressiivisten aineiden kanssa eikä menetä ominaisuuksiaan altistuessaan kemiallisille yhdisteille.

Kolmanneksi, PEHD 300 polyeteenilevyn korroosionkestävyys takaa sen pitkän käyttöiän kosteissa tai ilmakehän olosuhteissa. Tämä tekee siitä taloudellisen vaihtoehdon rakenteisiin ja komponentteihin, jotka altistuvat sääolosuhteille tai kosteudelle.

Työstöohjeet

PEHD-muovia voidaan leikata tavallisilla sahoilla tai pyörösahoilla. Reikiä poratessa voi käyttää normaaleja poranteriä. PEHD voidaan kiinnittää ruuveilla, pulteilla tai nauloilla.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä
Etunimi
Sukunimi