Hinnasto

HIPS polystyreeni

HIPS polystyreeni on monikäyttöinen ja kestävä muovimateriaali, jota käytetään laajasti erilaisissa sovelluksissa. Se tunnetaan erinomaisista mekaanisista ominaisuuksistaan sekä hyvästä iskunkestävyydestään. HIPS polystyreeni on myös helposti työstettävissä ja kierrätettävissä, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon monille teollisuudenaloille.

Ominaisuudet

HIPS (High Impact Polystyrene) on jämäkkä ja iskunkestävä polystyreeni, joka tunnetaan monista hyödyllisistä ominaisuuksistaan.

Ominaisuuksiltaan HIPS on erinomainen lämpömuovattava muovi. HIPS levy takaa ominaisuuksiensa ansiosta tulostettaessa ja teipattaessa sileän ja viimeistellyn lopputuloksen. Sitä on helppo leikata, porata, taivuttaa ja muotoilla, mikä tekee siitä monipuolisen materiaalin moniin erilaisiin projekteihin. HIPS on edullinen materiaali, mikä tekee siitä taloudellisen vaihtoehdon monissa sovelluksissa.

Materiaalina HIPS-levyä ei suositella ulkokäyttöön, sillä UV-säteily, korkeat lämpötilat sekä voimakkaat kemikaalit hapertavat sitä.

Käyttökohteet

HIPS polystyreenilevy soveltuu monipuolisesti sisäkäyttöön esimerkiksi mainoslevyksi, julisteisiin ja näyttelyrakenteisiin. Iskunkestävyytensä vuoksi sitä käytetään myös pakkauksissa, koteloinnissa ja muissa kuljetusmateriaaleissa. Materiaali on oivallinen valinta moniin kuluttajatuotteisiin, kuten koteloihin, laatikoihin ja näyttelytelineisiin. HIPS on hyvä valinta myös prototyyppien ja mallien valmistuksessa, koska se on helppo työstää ja edullinen.

HIPS polystyreenin edut

HIPS polystyreeni tarjoaa useita etuja, jotka tekevät siitä houkuttelevan materiaalin erilaisiin sovelluksiin. Sen iskunkestävyys, keveys ja jäykkyys tekevät siitä ihanteellisen valinnan rakenteellisissa sovelluksissa. Lisäksi sen hyvä kemiallinen kestävyys ja helppo työstettävyys ovat merkittäviä etuja.

Työstöohjeet

HIPS voidaan leikata tavallisilla puusahoilla, pyörösahoilla tai erityisillä muovileikkureilla. Reikiä poratessa voi käyttää normaalia poraa. HIPS voidaan kiinnittää ruuveilla, muttereilla tai liimaamalla tarpeen mukaan. Materiaalia voidaan myös maalata.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä
Etunimi
Sukunimi