Hinnasto

Alumiinikomposiittilevy

Alumiinikomposiittilevy on monikäyttöinen materiaali, joka koostuu alumiinista ja muoviyhdisteestä. Se on kestävä, kevyt ja helppo työstää, mikä tekee siitä suositun valinnan erilaisissa rakennus- ja sisustusprojekteissa. Alumiinikomposiittilevyn ominaisuudet tarjoavat lukuisia etuja sen käyttökohteissa, kuten julkisivuissa, mainostauluissa ja sisätilojen pinnoitteissa. Lisäksi sen asennus on suhteellisen yksinkertaista verrattuna muihin materiaaleihin.

Ominaisuudet

Alumiinikomposiitti on materiaali, joka koostuu alumiinilevystä ja usein polyeteeniytimen tai muun ytimen välissä. Tämä yhdistelmä antaa sille useita hyödyllisiä ominaisuuksia.

Alumiinikomposiitti on monikäyttöinen ja kestävä muovimateriaali. Levyn sisärakenteen ansiosta se on erittäin kestävä mutta samalla myös erittäin kevyt. Kahden materiaalin kerros edesauttaa levyn iskunkestävyyttä, jonka vuoksi sitä on helppo taivuttaa ja työstää. Alumiinikomposiitti toimii myös lämpö- ja äänieristeenä – materiaali on yleensä palamaton tai rajoitetusti palava, mikä tekee siitä turvallisen vaihtoehdon kyseisiin käyttökohteisiin.

Alumiinikomposiitti on helppo pitää puhtaana ja vaatii vähän huoltoa. Levyt ovat kaiken lisäksi kierrätyskelpoisia, mikä vähentää ympäristön kokemaa rasitusta.

Käyttökohteet

Alumiinikomposiittipaneeleja käytetään laajasti rakennusten julkisivuissa sekä erilaisissa mainoskylteissä niiden keveyden, kestävyyden ja ulkonäön vuoksi. Materiaalia on mahdollista hyödyntää myös sisätilojen suunnittelussa, esimerkiksi seinäpinnoitteina ja huonekaluissa. Alumiinikomposiitti voi olla osa taideteoksia tai näyttelyrakenteita.

Alumiinikomposiittilevyn edut

Alumiinikomposiittilevy tarjoaa lukuisia etuja, jotka tekevät siitä houkuttelevan valinnan monissa projekteissa. Sen keveys helpottaa käsittelyä ja asennusta, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Lisäksi sen kestävyys, säänkestävyys ja UV-suojaus takaavat pitkän käyttöiän ja vähentävät huoltotarvetta. Alumiinikomposiittilevy on myös helppo työstää erilaisiin muotoihin ja kokoihin.

Vaihtoehto Luminnikomposiittilevylle voi olla mm. polykarbonaattilevy.

Työstöohjeet

Alumiinikomposiittia voidaan sahata tavallisilla puusahoilla tai erityisillä alumiinikomposiittisahoilla. Reikiä poratessa voidaan käyttää normaalia poraa.  Materiaalia voi myös maalata, mutta on tärkeää käyttää oikeanlaista maalia ja esikäsitellä pinta asianmukaisesti.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä
Etunimi
Sukunimi