UV-tasotulostus

Tarjoamme laajan valikoiman tulostuspalveluja, jotka kattavat erilaiset tarpeet ja kohteet. Käytössämme on modernit tulostusteknologiat, jotka takaavat korkealaatuiset ja tarkat tulostukset monenlaisiin materiaaleihin ja sovelluksiin. Olipa kyseessä mainosmateriaalit, kulkuneuvojen tuulilasien rasteroinnit tai muut erikoistarpeet, meiltä löytyy ratkaisut.

UV-tasotulostus

UV-tasotulostus on erittäin monipuolinen ja tehokas menetelmä, joka soveltuu moniin erilaisiin kohteisiin. Tämä menetelmä käyttää ultraviolettivaloa tulostusmateriaalin kiinnittämiseen, mikä takaa kestävän ja korkealaatuisen lopputuloksen. UV-tasotulostus sopii erityisesti seuraaviin kohteisiin:

  • Mainokset ja kyltit: UV-tasotulostus tarjoaa kirkkaat ja kestävät värit, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan mainoskylteille ja esittelymateriaaleille.
  • Kulkuneuvojen tuulilasien rasteroinnit: Tulostamme tarkkoja ja yksityiskohtaisia rasterointeja, jotka parantavat tuulilasien esteettisyyttä ja toimivuutta.
  • Sisustuselementit ja taideteokset: UV-tasotulostus mahdollistaa hienojen ja yksityiskohtaisten kuvien tulostamisen erilaisille pinnoille, mikä tekee siitä sopivan valinnan sisustuselementteihin ja taideteoksiin.

Lämpömuovaukseen yhdistetyt tulostukset

Lämpömuovauskohteissa tuotteisiin voidaan sisällyttää painatuksia eri menetelmillä, kuten UV-tulostuksella, silkkipainolla tai liuotinväritulostuksella. Tämä mahdollistaa monipuolisten ja yksilöllisten tuotteiden valmistuksen, jotka vastaavat tarkasti asiakkaan tarpeita ja vaatimuksia.

Painatusmahdollisuudet

Tarjoamme useita erilaisia painatusmenetelmiä, jotka sopivat erilaisiin käyttökohteisiin ja materiaaleihin:

  • UV-tulostus: Kestävä ja tarkka menetelmä, joka soveltuu monenlaisille pinnoille ja tarjoaa kirkkaat värit sekä terävät yksityiskohdat.
  • Silkkipaino: Perinteinen menetelmä, joka soveltuu erityisesti suurten erien painamiseen ja tarjoaa erinomaisen värintoiston.
  • Liuotinväritulostus: Käytetään erityisesti muovimateriaaleille ja tarjoaa kestävän lopputuloksen, joka kestää kulutusta ja sääolosuhteita.

Räätälöidyt ratkaisut

Tulostamme asiakkaan tarpeen mukaan erilaisia kuvia ja rasterointeja, jotka voidaan tarvittaessa myös muovata, taivuttaa tai koneistaa muotoon. Tämä mahdollistaa täysin räätälöityjen tuotteiden valmistuksen, jotka vastaavat tarkasti asiakkaan spesifikaatioita. Yksilölliset ratkaisut varmistavat, että tuotteet ovat ainutlaatuisia ja vastaavat asiakkaan brändiä ja viestintätarpeita.

Sovelluskohteet

Tulostuspalvelumme soveltuvat monenlaisiin käyttökohteisiin ja teollisuudenaloihin, kuten:

  • Mainosmateriaalit: Kyltit, banderollit, esitteet ja muut markkinointimateriaalit.
  • Ajoneuvot: Tuulilasien rasteroinnit, ajoneuvoteippaukset ja muut graafiset elementit.
  • Sisustus ja Design: Sisustuselementit, taideteokset ja muut visuaaliset ratkaisut.
  • Teollisuus: Teollisuuden merkinnät, opasteet ja turvallisuuskyltit

Tarjoamme monipuolisia ja korkealaatuisia tulostuspalveluja, jotka kattavat UV-tasotulostuksen, silkkipainon ja liuotinväritulostuksen. Modernit tulostusteknologiamme ja asiantunteva henkilökuntamme takaavat, että lopputuotteet ovat aina korkealaatuisia ja vastaavat asiakkaan tarpeita. Olipa kyseessä mainosmateriaalit, kulkuneuvojen tuulilasien rasteroinnit tai muut erikoistarpeet, meiltä löytyy ratkaisut. Ota yhteyttä ja kerro meille tarpeistasi, niin autamme sinua löytämään parhaat tulostusratkaisut projektiisi.

Pyydä tarjous tai kysy lisää tulostuspalvelusta!

Ota yhteyttä
Etunimi
Sukunimi