Hinnasto

Polypropeeni (PP) on monipuolinen perusmuovi, joka tunnetaan erinomaisesta iskunkestävyydestään, keveydestään ja hyvästä kemikaalien sietokyvystään. Tämä materiaali imee itseensä erittäin vähän vettä, kestää hyvin happoja ja liuottimia sekä tarjoaa hyvän sähköneristyskyvyn. Näiden ominaisuuksien ansiosta polypropeeni soveltuu moniin erilaisiin käyttökohteisiin, joissa vaaditaan kestävyyttä, keveyttä ja kemikaalinkestävyyttä.

PP Polypropeenilevyn ominaisuudet

Polypropeeni on tunnettu monista erinomaisista ominaisuuksistaan, jotka tekevät siitä suositun materiaalin erilaisiin sovelluksiin. Se on hyvin kevyt materiaali, jonka ominaispaino on vain 0,92. Tämä tekee siitä erittäin kevyen mutta silti kestävän materiaalin, joka soveltuu moniin käyttötarkoituksiin.

Polypropeenilla on erinomainen iskunkestävyys, mikä tekee siitä sopivan materiaalin vaativiin ympäristöihin, joissa tarvitaan kestävyyttä ja luotettavuutta. Lisäksi polypropeeni kestää hyvin happoja ja liuottimia, mikä laajentaa sen käyttömahdollisuuksia kemiallisesti haastavissa olosuhteissa.

Polypropeeni imee itseensä erittäin vähän vettä, mikä parantaa sen kestävyyttä kosteissa ympäristöissä. Tämän lisäksi polypropeeni on hyvä sähköneristin, mikä tekee siitä turvallisen ja sopivan materiaalin erilaisiin sähköisiin sovelluksiin.

Polypropeeni kestää suhteellisen hyvin korkeita lämpötiloja, mikä mahdollistaa sen käytön ympäristöissä, joissa lämpötilat voivat vaihdella. Materiaali on myös helposti muokattavissa, mikä mahdollistaa monimutkaisten muotojen ja rakenteiden valmistuksen.

Käyttökohteet

Polypropeenilevy on monipuolinen materiaali, joka soveltuu käytettäväksi monissa eri kohteissa. Sen keveys, kestävyys ja hyvä kemikaalien sietokyky tekevät siitä erinomaisen materiaalin monenlaisiin teollisiin ja kaupallisiin sovelluksiin. Polypropeenia käytetään laajalti erilaisissa kohteissa, joissa vaaditaan materiaalilta kestävyyttä, kuten:

  • Kemialliset säiliöt ja putkistot: Polypropeenin hyvä kemikaalien sietokyky tekee siitä ihanteellisen materiaalin kemiallisten säiliöiden ja putkistojen valmistukseen.
  • Autoteollisuus: Polypropeenin keveys ja kestävyys tekevät siitä suositun materiaalin autoteollisuudessa, jossa se käytetään muun muassa auton sisä- ja ulko-osissa.
  • Pakkaukset ja kontit: Polypropeenin hyvä iskunkestävyys ja vedenimemättömyys tekevät siitä erinomaisen materiaalin pakkaus- ja konttiteollisuudessa.
  • Sähkölaitteet: Polypropeenin hyvät sähköneristysominaisuudet mahdollistavat sen käytön erilaisissa sähköisissä sovelluksissa ja laitteissa.

PP Polypropeenilevyn edut

Polypropeenilevyllä on useita etuja, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan moniin sovelluksiin. Näitä etuja ovat muun muassa:

  • Kevyys: Polypropeeni on erittäin kevyt materiaali, mikä helpottaa sen käsittelyä ja käyttöä erilaisissa sovelluksissa.
  • Kestävyys: Erinomainen iskunkestävyys ja hyvä kemikaalien sietokyky tekevät polypropeenista kestävän ja pitkäikäisen materiaalin.
  • Vedenimemättömyys: Polypropeeni imee itseensä erittäin vähän vettä, mikä parantaa sen kestävyyttä kosteissa ympäristöissä.
  • Sähköneristys: Hyvä sähköneristyskyky tekee polypropeenista turvallisen materiaalin sähköisiin sovelluksiin.
  • Muokattavuus: Polypropeenin helppo muokattavuus mahdollistaa monimutkaisten muotojen ja rakenteiden valmistuksen.

Työstöohjeet

Polypropeenin työstö on suhteellisen helppoa ja se voidaan tehdä tavallisilla työkaluilla. Sitä voidaan leikata sahoilla, veitsillä tai leikkureilla. On tärkeää käyttää teräviä työkaluja, jotta leikkuujälki on siisti ja tarkka. Polypropeenia voidaan myös hitsata ja liimata erityisillä polypropeenille sopivilla liimoilla, jotka takaavat lujan ja kestävän lopputuloksen.

Myös me tarjoamme laajasti erilaisia työstöpalveluja, kuten sahauspalvelua sekä laserleikkauspalvelua, joiden avulla voimme toimittaa teille materiaalit juuri haluamassasi koossa!

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä
Etunimi
Sukunimi