Mittatilaustuotteet ja räätälöidyt ratkaisut

Tarjoamme kattavia palveluita muovipuolituotteiden jatkojalostukseen lopputuotteiksi. Moderni konekantamme ja osaava henkilökuntamme varmistavat, että asiakas saa juuri tarpeisiinsa räätälöidyn ratkaisun. Olipa tarpeesi pieni erikoisosien erä tai suurempi sarjatuotanto, meiltä löydät sopivat ratkaisut.

Asiakaslähtöinen suunnittelu ja toteutus

Valmistamme kaikki yksilölliset tuotteet asiakkaan piirustusten ja toiveiden mukaan. Jokainen projekti alkaa asiakkaan tarpeiden ja vaatimusten tarkalla kartoittamisella. Käytämme edistyneitä suunnittelu- ja tuotantomenetelmiä varmistaaksemme, että lopputuote vastaa täysin asiakkaan odotuksia. Esimerkiksi 3D-mallinnuspalvelumme avulla voimme tarkastella tuotteen designia ja varmistaa, että se täyttää kaikki tarkat vaatimukset ja standardit. Tämä vähentää virhemahdollisuuksia ja nopeuttaa tuotantoprosessia.

Jälkikäsittely ja modifiointi

Tarjoamme myös tuotteiden jälkikäsittelyä ja modifiointia asiakkaan tarpeiden mukaan. Tämä voi sisältää erilaisia pintakäsittelyjä, lisäkomponenttien asentamista tai tuotteiden muokkaamista erityisiin käyttötarkoituksiin. Jälkikäsittelypalvelumme varmistavat, että lopputuote on paitsi teknisesti toimiva, myös visuaalisesti miellyttävä ja käyttövalmis.

Monipuoliset tuotantomenetelmät

CNC-koneistus ja jyrsintä

Käytössämme on modernit CNC-koneet ja jyrsinkoneet, joilla voimme valmistaa tarkkoja ja monimutkaisia osia nopeasti ja tehokkaasti. CNC-koneistus mahdollistaa korkealaatuisen tuotannon pienillä toleransseilla, mikä on erityisen tärkeää teknisissä ja vaativissa sovelluksissa.

3D-Mallinnus ja prototyyppien valmistus

3D-mallinnuspalvelumme avulla voimme luoda tarkkoja digitaalisia malleja tuotteista, mikä mahdollistaa designin tarkastelun ja optimoinnin ennen varsinaista tuotantoa. Prototyyppien valmistus on tärkeä osa tuotekehitysprosessia, sillä se mahdollistaa tuotteiden testaamisen ja parantamisen ennen massatuotantoa.

Laserleikkaus ja kaiverrus

Laserleikkaus ja kaiverrus ovat erittäin tarkkoja menetelmiä, joilla voidaan valmistaa monimutkaisia muotoja ja kuvioita muovimateriaaleihin. Nämä menetelmät sopivat erityisesti tuotteisiin, joissa vaaditaan suurta tarkkuutta ja korkeaa laatua.

Lämpömuovaus ja tyhjiömuovaus

Lämpömuovaus ja tyhjiömuovaus ovat erinomaisia menetelmiä kolmiulotteisten muovituotteiden valmistukseen. Näiden menetelmien avulla voidaan valmistaa monimutkaisia ja suurikokoisia tuotteita, jotka ovat kevyitä mutta kestäviä. Voimme myös valmistaa muotit näitä prosesseja varten, mikä takaa tuotteiden tarkan ja toistettavan valmistuksen.

Asiakastyytyväisyys ja laatu

Panostamme korkeaan laatuun ja asiakastyytyväisyyteen kaikissa projekteissamme. Käytämme parhaita mahdollisia materiaaleja ja nykyaikaisia tuotantomenetelmiä varmistaaksemme, että lopputuote on aina korkealaatuinen ja täyttää kaikki asiakkaan vaatimukset. Osaava henkilökuntamme on sitoutunut tarjoamaan parasta mahdollista palvelua ja tukea, jotta asiakkaamme voivat olla varmoja, että heidän tarpeensa ja odotuksensa täyttyvät.

Kysy lisää mittatilaustuotteista tai jatkojalostuspalveluista!

Ota yhteyttä
Etunimi
Sukunimi

LAHTI-logo

Mittatilauksena valmistettu LAHTI-logo vuoden 2017 MM-hiihtokilpailuihin