CNC-koneistus muovicenter.com

Muovin työstöpalvelut ja sopimusalihankinta

Valmistamme erilaisia muovituotteita alihankintana. Käytössämme on huippumoderni kalusto, joka takaa korkealaatuiset ja viimeistellyt lopputuotteet. Tehtaallamme Lahdessa tarjoamme laajan valikoiman palveluita, joiden avulla voimme toteuttaa vaativimmatkin projektit nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Suoritamme 3- ja 5-akselisia jyrsintäkoneistuksia, joiden avulla voimme valmistaa tarkkoja ja monimutkaisia muoviosia. Lisäksi koneistamme ja avaamme muoviosia robotiikan avulla, mikä takaa toistettavan tarkkuuden ja tehokkuuden. Tarjoamme myös muovien taivutusta ja liimausta, jolloin voimme valmistaa monimutkaisia muovikomponentteja. Kiillotamme muovituotteita esteettisesti miellyttäviksi ja sileäpintaisiksi, mikä parantaa niiden ulkonäköä ja käyttöominaisuuksia. Laserleikkaus ja kaiverrus mahdollistavat tarkkojen ja monimutkaisten muotojen sekä kuvioiden leikkaamisen ja kaivertamisen muovimateriaaleihin, saavuttaen siistejä leikkuupintoja ilman mekaanista rasitusta materiaaliin.

Tarjoamme myös lämpömuovausta ja tyhjiömuovausta, joiden avulla voimme valmistaa kolmiulotteisia muovituotteita eri käyttötarkoituksiin. Lämpömuovauksessa muovi lämmitetään ja muovataan haluttuun muotoon muotin avulla, kun taas tyhjiömuovauksessa käytämme alipainetta, jotta muovi saadaan tiukasti muotin muotoon. Lisäksi voimme lisätä tulosteita ja rasterointeja lämpömuovattaviin muoveihin ennen muovausprosessia, mikä mahdollistaa yksilöllisten ja visuaalisesti houkuttelevien tuotteiden valmistamisen. Valmistamme myös muotteja asiakkaidemme tarpeisiin, varmistaen tarkkojen ja toistettavien muovituotteiden valmistuksen.

Tarjoamme myös erilaisia sahauspalveluja, joiden avulla voimme leikata muovilevyjä ja muita materiaaleja tarkasti ja tehokkaasti haluttuihin mittoihin. Sahauspalvelumme varmistavat, että asiakkaamme saavat juuri oikean kokoisia ja muotoisia muoviosia projektiensa tarpeisiin.

Muovin työstöpalvelumme ja sopimusalihankintamme tarjoavat kattavan valikoiman ratkaisuja erilaisiin muovin työstö- ja valmistustarpeisiin. Huippumoderni kalustomme ja asiantunteva henkilökuntamme takaavat, että jokainen projekti toteutetaan korkealaatuisesti ja tehokkaasti. Olipa kyseessä monimutkaisten osien jyrsintä, lämpömuovaus tai tarkat sahauspalvelut, voimme tarjota räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaidemme vaatimuksia ja odotuksia.

Tutustu konekantaamme tästä.

Pyydä tarjous tai kysy palveluistamme lisää!

Ota yhteyttä
Etunimi
Sukunimi