Hinnasto

PP kennolevy

PP kennolevy on monikäyttöinen materiaali, joka tarjoaa lukuisia etuja erilaisissa sovelluksissa. PP kennolevyn ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan esimerkiksi pakkaus-, mainos- ja rakennusteollisuuden tarpeisiin. Sen kestävyys, keveys ja hyvä iskunkestävyys tekevät siitä suositun materiaalin monilla aloilla. Tämän artikkelin tarkoituksena on tutustua tarkemmin PP kennolevyn ominaisuuksiin, käyttökohteisiin, etuihin ja haittoihin sekä sen valmistusprosessiin ja kierrätysmahdollisuuksiin.

Ominaisuudet

Polypropeenista (PP) valmistettu kennolevy on kevyt ja monipuolinen materiaali, joka tunnetaan useista hyödyllisistä ominaisuuksistaan.

PP Kennolevy on monikäyttöinen, edullisuutensa ansiosta kustannustehokas materiaalivaihtoehto. Levy on erittäin kevyt ja helppo työstää, käsitellä ja kuljettaa. Sillä on erinomainen teippauskestävyys, joka mahdollistaa monimutkaisenkin muotoilun. Levy omaa myös hyvän iskunkestävyyden ja kestää hyvin monia kemikaaleja.

Tulostuskestävyys PP kennolevyllä on erinomainen, mutta rajallinen. Lopputulosta voi parantaa sähköisesti tehtävällä koronakäsittelyllä, joka edistää painopinnan kastumista ja näin ollen parantaa painoalustan ja värin välistä vetovoimaa. Kuitenkin koronakäsittelynkin kesto on rajallinen. 

PP kennolevy on myös ympäristöystävällinen materiaali kierrätyskelpoisuutensa vuoksi. 

Käyttökohteet

PP kennolevyä käytetään usein pakkauksissa, kuten laatikoiden ja suojamateriaalien valmistuksessa. Sitä voidaan hyödyntää myös rakennusteollisuudessa eristysmateriaalina, väliseinärakenteissa ja muissa rakennussovelluksissa. Materiaali soveltuu myös mainoskyltteihin.

PP kennolevyn edut

PP kennolevyllä on useita etuja, jotka tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon monille käyttäjille. Sen keveys helpottaa käsittelyä ja asennusta, samalla kun se tarjoaa hyvän iskunkestävyyden. PP kennolevy on myös helppo leikata ja muotoilla eri tarpeisiin. Lisäksi sen kemiallinen kestävyys mahdollistaa sen käytön erilaisissa ympäristöissä.

Työstöohjeet

PP kennolevy voidaan leikata tavallisilla sahoilla, ristisahoilla tai erityisillä muovileikkureilla. Reikiä poratessa voidaan käyttää normaaleja poria. PP-kennolevyt voidaan kiinnittää ruuveilla, muttereilla tai liimaamalla tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä
Etunimi
Sukunimi