Hinnasto

Ominaisuudet

Polypropeenista (PP) valmistettu kennolevy on kevyt ja monipuolinen materiaali, joka tunnetaan useista hyödyllisistä ominaisuuksistaan.

PP Kennolevy on monikäyttöinen, edullisuutensa ansiosta kustannustehokas materiaalivaihtoehto. Levy on erittäin kevyt ja helppo työstää, käsitellä ja kuljettaa. Sillä on erinomainen teippauskestävyys, joka mahdollistaa monimutkaisenkin muotoilun. Levy omaa myös hyvän iskunkestävyyden ja kestää hyvin monia kemikaaleja.

Tulostuskestävyys levyllä on erinomainen, mutta rajallinen. Lopputulosta voi parantaa sähköisesti tehtävällä koronakäsittelyllä, joka edistää painopinnan kastumista ja näin ollen parantaa painoalustan ja värin välistä vetovoimaa. Kuitenkin koronakäsittelynkin kesto on rajallinen. 

Kennolevy on myös ympäristöystävällinen materiaali kierrätyskelpoisuutensa vuoksi. 

Käyttökohteet

PP-kennolevyä käytetään usein pakkauksissa, kuten laatikoiden ja suojamateriaalien valmistuksessa. Sitä voidaan hyödyntää myös rakennusteollisuudessa eristysmateriaalina, väliseinärakenteissa ja muissa rakennussovelluksissa. Materiaali soveltuu myös mainoskyltteihin.

Työstöohjeet

PP-kennolevy voidaan leikata tavallisilla sahoilla, ristisahoilla tai erityisillä muovileikkureilla. Reikiä poratessa voidaan käyttää normaaleja poria. PP-kennolevyt voidaan kiinnittää ruuveilla, muttereilla tai liimaamalla tarpeen mukaan.