CNC-koneistuspalvelu

Tarjoamme kattavaa CNC-koneistuspalvelua, joka on erikoistunut erilaatuisten muovien tarkkaan ja tehokkaaseen työstämiseen eri tekniikoilla. Moderni laitteistomme ja asiantunteva henkilökuntamme takaavat, että pystymme vastaamaan monenlaisiin tarpeisiin ja tarjoamaan korkealaatuisia lopputuotteita.

Laaja materiaalivalikoima

Olemme erikoistuneet monenlaisten muovimateriaalien koneistamiseen, mukaan lukien:

Jokainen näistä materiaaleista tarjoaa omat ainutlaatuiset ominaisuutensa ja soveltuu eri käyttökohteisiin. Meillä on osaamista ja kokemusta työstää kaikkia näitä materiaaleja ja varmistaa, että lopputuote vastaa asiakkaan vaatimuksia ja tarpeita.

Huippumoderni kalusto

Käytössämme on seitsemän huippumodernia CNC-jyrsinkonetta, joista kuusi on 5-akselisia ja yksi on 3-akselinen kone. Tämä laitteistovalikoima mahdollistaa monimutkaisten ja tarkkojen osien valmistuksen, jotka täyttävät tiukat toleranssivaatimukset ja vaativat pinnanlaadut. 5-akseliset koneet mahdollistavat monimutkaisten geometrioiden ja vaikeapääsyisten alueiden työstämisen, mikä lisää joustavuutta ja parantaa valmistuksen tehokkuutta.

Tarkkuus ja laatu

Liukukappaleet, liukukiskot, pidikeholkit ja muut osat syntyvät asiakkaan tarpeiden mukaan oikeista muovilaaduista ja tarkoin määritellyillä mitoilla. CNC-koneistus mahdollistaa erittäin tarkat ja toistettavat työstötulokset, jotka täyttävät vaativat tekniset ja esteettiset vaatimukset. Koneistusprosessimme varmistaa, että jokainen osa on laadukas ja vastaa tarkasti asiakkaan spesifikaatioita.

Monipuoliset sovellukset

CNC-koneistuspalvelumme soveltuu laajaan valikoimaan sovelluksia ja teollisuudenaloja. Tyypillisiä käyttökohteita ovat:

  • Koneenrakennus: Tarkkojen ja kestävyydeltään vaativien osien valmistus.
  • Elektroniikkateollisuus: Erikoisosat ja komponentit, jotka vaativat suurta tarkkuutta ja sähköneristyskykyä.
  • Kemianteollisuus: Kemiallisesti kestävien osien valmistus.
  • Kuljetusvälineet: Kevyet ja kestävät osat ajoneuvoihin ja kuljetusvälineisiin.
  • Lääketeollisuus: Tarkat ja hygieeniset osat lääkinnällisiin laitteisiin ja välineisiin.

Räätälöidyt ratkaisut

Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja asiakkaan erityistarpeiden mukaan. Asiakkaan piirustusten ja vaatimusten mukaisesti voimme valmistaa yksilöllisiä osia ja komponentteja, jotka vastaavat tarkasti haluttuja ominaisuuksia. Käytämme nykyaikaisia suunnittelu- ja mallinnustyökaluja varmistaaksemme, että lopputuote on juuri sellainen kuin asiakas toivoo.