Hinnasto

PC-kennolevyt, eli polykarbonaattikennolevyt, ovat kevyitä, tyylikkäitä, jämäköitä ja iskunkestäviä materiaaleja, jotka tarjoavat erinomaisen lämmöneristyksen ja pitkäikäisyyden. Näiden levyjen helppo puhtaanapito ja UV-suojaus tekevät niistä monipuolisia ja luotettavia moniin erilaisiin sovelluksiin.

PC-kennolevyn ominaisuudet

PC-kennolevyt tunnetaan erinomaisista ominaisuuksistaan, jotka tekevät niistä suositun valinnan moniin käyttökohteisiin. Nämä levyt ovat erittäin kevyitä, mikä helpottaa niiden käsittelyä ja asentamista. Ne ovat myös tyylikkäitä ja jämäköitä, mikä parantaa niiden esteettistä ulkonäköä ja kestävyyttä. PC-kennolevyt tarjoavat erinomaisen lämmöneristyksen, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan rakenteisiin, joissa tarvitaan energiatehokkuutta ja lämpömukavuutta. Materiaalin pitkäikäisyys takaa, että se säilyttää ominaisuutensa ja ulkonäkönsä pitkään, mikä vähentää huolto- ja vaihtotarvetta.

Lisäksi PC-kennolevyt ovat UV-suojattuja, mikä estää auringon haitallisten säteiden vaikutukset ja pidentää materiaalin käyttöikää ulkokäytössä. Levyjen sileä pinta tekee niiden puhdistamisesta helppoa, mikä on tärkeää erityisesti ulkokäytössä, jossa lika ja pöly voivat kerääntyä nopeasti. PC-kennolevyt ovat helppoja liittää toisiinsa joko erillisellä PC-profiililla tai alumiinisella profiililla. Tämä liitettävyys mahdollistaa levyjen nopean ja vaivattoman asentamisen erilaisiin rakenteisiin, mikä säästää aikaa ja vaivaa asennusprosessissa.

Käyttökohteet

PC-kennolevyjen monipuoliset ominaisuudet tekevät niistä erinomaisen valinnan useisiin eri käyttökohteisiin. Näitä ovat muun muassa:

  • Valomainonta: PC-kennolevyt soveltuvat erinomaisesti valomainontaan niiden keveyden, iskunkestävyyden ja tyylikkyyden ansiosta. Ne tarjoavat hyvän läpinäkyvyyden ja kirkkauden, mikä tekee mainoksista selkeitä ja näkyviä.
  • Katerakenteet: Levyjen erinomaiset lämmöneristysominaisuudet ja UV-suojaus tekevät niistä ihanteellisen valinnan katerakenteisiin, joissa tarvitaan kestävyyttä ja pitkäikäisyyttä.
  • Valoseinät: PC-kennolevyt ovat erinomainen materiaali valoseiniin niiden läpinäkyvyyden ja tyylikkään ulkonäön ansiosta. Ne mahdollistavat valon tehokkaan läpäisyn ja luovat kauniita valaistusratkaisuja.
  • Kasvihuoneet: PC-kennolevyjen lämmöneristys ja UV-suojaus tekevät niistä täydellisen valinnan kasvihuoneisiin, joissa tarvitaan hyvää valonläpäisyä ja kestävyyttä vaihtelevissa sääolosuhteissa.

PC-kennolevyn edut

PC-kennolevyillä on useita etuja, jotka tekevät niistä suositun materiaalin moniin erilaisiin sovelluksiin. Näitä etuja ovat muun muassa:

  • Keveys: PC-kennolevyt ovat erittäin kevyitä, mikä helpottaa niiden käsittelyä ja asentamista.
  • Lämmöneristys: Levyjen erinomainen lämmöneristys parantaa energiatehokkuutta ja lämpömukavuutta.
  • UV-suojaus: Materiaalin UV-suojaus pidentää sen käyttöikää ja estää auringon haitallisten säteiden vaikutukset.
  • Iskunkestävyys: PC-kennolevyt ovat erittäin iskunkestäviä, mikä tekee niistä luotettavia ja kestäviä ratkaisuja.
  • Helppo puhtaanapito: Levyjen sileä pinta tekee niiden puhdistamisesta helppoa ja nopeaa.
  • Helppo liitettävyys: Levyjen liitettävyys erillisillä profiileilla mahdollistaa nopean ja vaivattoman asentamisen.

Työstöohjeet

PC-kennolevyjen työstö on suhteellisen helppoa ja ne voidaan leikata tavallisilla työkaluilla, kuten sahoilla ja leikkureilla. On tärkeää käyttää teräviä työkaluja, jotta leikkuujälki on siisti ja tarkka. Levyjä voidaan liittää toisiinsa erillisillä PC- tai alumiiniprofiileilla, mikä takaa lujan ja kestävän lopputuloksen.

Asennusohjeet

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä
Etunimi
Sukunimi