Hinnasto

Ominaisuudet

Vaahto-PVC (polyvinyylikloridi) on kevyt, tasalaatuinen ja monipuolinen muovimateriaali, joka tunnetaan laajasta käyttöalueestaan. Kevyt rakenne mahdollistaa vaivattoman käsittelyn, kuljetuksen sekä asennuksen. Hyvä säänkestävyyskyky ja alhainen imeytymiskyky takaavat kestävän materiaalin kovassakin käytössä, jopa humideissa olosuhteissa

Vaahto-PVC soveltuu erittäin hyvin painettavaksi ja teipattavaksi sileän pintansa vuoksi, jolla mutkikkaatkin kuviot ja värisävyt näkyvät kirkkaasti. Levy on UV-suojattu ja sen paloluokka on B1.

Käyttökohteet

Vaahto-PVC:n käyttökohteita ovat erilaiset mainosratkaisut, kuten kyltit, mainostaulut, mainostelineet sekä opasteet. Se soveltuu lisäksi sisätilojen suunnitteluun, kuten seinäpinnoitteisiin, kattopaneeleihin ja huonekaluihin sekä erilaisiin valaistusratkaisuihin.

Työstöohjeet

Vaahto-PVC voidaan leikata tavallisilla puusahoilla tai erityisillä muovisahoilla. Reikiä poratessa voi käyttää normaalia poraa. Materiaalia voidaan maalata vesiohenteisilla maaleilla mikäli pinta on valmistettu maalausta varten.