Hinnasto

Vaahto-PVC levy

Vaahto-PVC levy on monikäyttöinen materiaali, joka tarjoaa lukuisia etuja erilaisissa rakennus- ja sisustusprojekteissa. Tämä kevyt ja helppokäyttöinen levy valmistetaan polyvinyylikloridista (PVC) ja sen rakenne koostuu sulatetusta PVC-muovista, johon on lisätty vaahtoa. Tämän ansiosta Vaahto-PVC levystä tulee kestävämpi ja jäykempi kuin perinteisestä PVC:stä. Lisäksi sen pinta on sileä ja helposti työstettävä.

Ominaisuudet

Vaahto-PVC (polyvinyylikloridi) on kevyt, tasalaatuinen ja monipuolinen muovimateriaali, joka tunnetaan laajasta käyttöalueestaan. Kevyt rakenne mahdollistaa vaivattoman käsittelyn, kuljetuksen sekä asennuksen. Hyvä säänkestävyyskyky ja alhainen imeytymiskyky takaavat kestävän materiaalin kovassakin käytössä, jopa humideissa olosuhteissa

Vaahto-PVC soveltuu erittäin hyvin painettavaksi ja teipattavaksi sileän pintansa vuoksi, jolla mutkikkaatkin kuviot ja värisävyt näkyvät kirkkaasti. Levy on UV-suojattu ja sen paloluokka on B1.

Käyttökohteet

Vaahto-PVC levyä käytetään laajasti erilaisissa rakennus- ja sisustusprojekteissa. Sen monipuolisuuden ansiosta se soveltuu niin ulko- kuin sisätiloihin.

Ulkona Vaahto-PVC levyä voidaan käyttää esimerkiksi julkisivujen, kylttien, mainostaulujen ja mainostelineiden sekä opasteiden valmistuksessa. Sisällä sitä hyödynnetään muun muassa seinien, kattojen, väliseinien ja kalusteiden valmistuksessa. Lisäksi Vaahto-PVC levystä voidaan valmistaa erilaisia koriste-esineitä sekä näyttelyrakenteita.

Etujen vertailu muihin materiaaleihin

Vaahto-PVC levy tarjoaa useita etuja verrattuna muihin materiaaleihin. Ensinnäkin sen keveys tekee siitä helpon käsitellä ja asentaa. Lisäksi Vaahto-PVC levyn sileä pinta mahdollistaa sen helpon työstämisen erilaisiin muotoihin ja kokoihin.

Toisin kuin esimerkiksi puu, Vaahto-PVC ei halkeile tai vääntyile kosteuden vaikutuksesta, mikä tekee siitä pitkäikäisen valinnan. Sen hyvä kemikaalien ja UV-säteilyn kestävyys tekee siitä sopivan myös ulkokäyttöön. Lisäksi Vaahto-PVC levyn hinta-laatusuhde on usein kilpailukykyinen verrattuna muihin materiaaleihin.

Työstöohjeet

Vaahto-PVC voidaan leikata tavallisilla puusahoilla tai erityisillä muovisahoilla. Reikiä poratessa voi käyttää normaalia poraa. Materiaalia voidaan maalata vesiohenteisilla maaleilla mikäli pinta on valmistettu maalausta varten.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä
Etunimi
Sukunimi