Hinnasto

PA6- ja PA6G-nylonlevyt

Nylon on monipuolinen ja erittäin kestävä materiaali, joka on laajalti käytössä erilaisissa teollisissa sovelluksissa. Se on tunnettu erinomaisista mekaanisista ominaisuuksistaan, kuten kulutuskestävyydestä, sitkeydestä ja hyviä liukuominaisuuksista. PA6 ja PA6G nylonlevyt ovat kaksi suosittua nylonmuovin tyyppiä, joita käytetään erityisesti koneen osissa ja kulutuspinnoissa.

Ominaisuudet

PA6 Nylonlevyt

PA6 on suulakepuristettu nylonlevy, joka tunnetaan erityisestä kovuudestaan ja sitkeydestään. Se kestää erittäin hyvin kulumista, öljyä, petrolia ja rasvoja, mikä tekee siitä ihanteellisen materiaalin moniin teollisiin sovelluksiin. Lisäksi PA6-nylonilla on hyvät liukuominaisuudet, jotka parantavat sen käyttöä laakereissa ja muissa liikkuvissa osissa. PA6-nylonin ominaispaino on 1,13, mikä tekee siitä suhteellisen kevyen mutta silti erittäin kestävän materiaalin.

PA6G Nylonlevyt

PA6G on valettu nylonlevy, joka on ominaisuuksiltaan samankaltainen kuin PA6, mutta sillä on joitakin parannettuja ominaisuuksia. PA6G-nylonilla on erityisen hyvä iskusitkeys ja se kestää hyvin poltto- ja voiteluaineita, mikä tekee siitä erittäin kestävän ja luotettavan materiaalin vaativiin sovelluksiin. Sen ominaispaino on hieman korkeampi, 1,15, mikä kertoo materiaalin tiiviydestä ja kestävyydestä.

Käyttökohteet

Nylon on erinomainen laakerimateriaali, koska se tarjoaa kitkankestävyyttä ja hyvää liukuestettä. PA6- ja PA6G-muovia voidaan käyttää monissa erilaisissa koneenosissa, kuten hammaspyörissä ja zahvennoituissa osissa. Nylonia käytetään usein kulutusta kestävissä sovelluksissa, kuten kulutuspelleissä ja hihnoissa. Nylonilla on myös hyvät sähköeristysominaisuudet, joten sitä voidaan käyttää sähköisten komponenttien valmistukseen.

PA6- ja PA6G-nylonlevyjen edut

PA6- ja PA6G-nylonlevyillä on monia etuja, jotka tekevät niistä ihanteellisia moniin teollisiin sovelluksiin. Näitä etuja ovat muun muassa:

  • Korkea kulutuskestävyys: Molemmat materiaalit kestävät erittäin hyvin kulutusta, mikä pidentää niiden käyttöikää ja vähentää huoltotarvetta.
  • Hyvät liukuominaisuudet: Nämä nylonlaadut tarjoavat erinomaiset liukuominaisuudet, mikä vähentää kitkaa ja parantaa energiatehokkuutta.
  • Kemiallinen kestävyys: PA6 ja PA6G kestävät hyvin öljyjä, petroolia ja muita kemikaaleja, mikä tekee niistä sopivia haastaviin ympäristöihin.
  • Iskusitkeys: Erityisesti PA6G-nylonilla on erinomainen iskusitkeys, mikä lisää sen kestävyyttä ja luotettavuutta kovissa olosuhteissa.
  • Monipuoliset käyttömahdollisuudet: Nylonlevyt soveltuvat moniin eri käyttökohteisiin, mukaan lukien laakerit, hammaspyörät, kulutuspellit ja sähköiset komponentit.

Työstöohjeet

Nylonin työstö on suhteellisen helppoa tavallisilla työkalulla. Sitä voidaan leikata tavallisilla terillä, kuten metallisahalla tai pyörösahalla. On tärkeää käyttää teräviä poranteriä, kun poraat nylonia, ja tarvittaessa käyttää jäähdytystä poratessa, jotta vältetään materiaalin ylikuumeneminen ja vaurioituminen. Nylonia voi myös liimata, ja erityiset liimat, kuten cyanoakrylaattiliimat, sopivat hyvin nylonin liimaamiseen.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä
Etunimi
Sukunimi