Hinnasto

Ominaisuudet

PA6 on suulakepuristettu nylonlevy, joka on erittäin kovaa ja sitkeää materiaalia. Se kestää erittäin hyvin kulumista, öljyä, petrolia ja rasvoja. Nylonlevy omaa myös hyvät liukuominaisuudet. 

Levyn ominaispaino on 1,13.

PA6G on valettu nylonlevy, joka on PA6-laadun mukaisesti erittäin kestävä, sitkeä, hyvät liukuominaisuudet omaava muovilaatu. Sillä on hyvä iskusitkeys ja se sietää hyvin poltto- ja voiteluaineita. 

Levyn ominaispaino on 1,15.

Käyttökohteet

Nylon on erinomainen laakerimateriaali, koska se tarjoaa kitkankestävyyttä ja hyvää liukuestettä. PA6- ja PA6G-muovia voidaan käyttää monissa erilaisissa koneenosissa, kuten hammaspyörissä ja zahvennoituissa osissa. Nylonia käytetään usein kulutusta kestävissä sovelluksissa, kuten kulutuspelleissä ja hihnoissa. Nylonilla on myös hyvät sähköeristysominaisuudet, joten sitä voidaan käyttää sähköisten komponenttien valmistukseen.

Työstöohjeet

Nylonia voidaan leikata tavallisilla terillä, kuten metallisahalla tai pyörösahalla. Käytä teräviä poranteriä, kun poraat nylonia. Tarvittaessa käytä jäähdytystä poratessa. Nylonia voi myös liimata. Erityiset liimat, kuten cyanoakrylaattiliimat, sopivat nylonin liimaamiseen.