lämpömuovattu tuulilasi www.muovicenter.com

Lämpömuovaus

Lämpömuovaus on kustannustehokas tapa tuottaa kaikenmuotoisia muovituotteita. Kustomoidut muotit mahdollistavat mutkikkaankin muotoilun ja täten ovat oiva työkalu esimerkiksi prototyyppien valmistuksessa. Lämpömuovaus säästää aikaa ja soveltuu niin isoille kuin pienillekin kappaleille. Myös materiaalisoveltuvuus on laaja – lämpömuovata voi niin polykarbonaattia, polypropeenia kuin akryylejäkin. 

Lämpömuovaamme mm. tuulilaseja, suihkukaapin ovia, kalusteovia, valaisinsuojia, GN-kupuja, leipälaatikon kupuja sekä tarjottimia.

Lämpömuovauskohteissa, kuten veneen tuulilaseissa ja niiden rasteroinnissa, tuotteisiin voi sisällyttää myös painatuksia UV-tulostuksena tai liuotinväritulostuksena. Yksilöimme myös tuulilaseja asiakkaan logoilla ja häivytyksillä.

Tyhjiömuovaus

Tyhjiömuovaus on nopea ja kustannustehokas prosessi, joka mahdollistaa monimutkikkaankin muotoilun sekä materiaalihävikin pienentämisen.

Tyhjiömuovaamme mm. keittiökalusteiden osia, koneiden suojia sekä sisustan osia, GN-altaita, elektroniikan suojakoteloita, valaisinsuojia sekä tuuliohjaimia. Tässäkin työstötyypissä sopivia materiaaleja on monta – tyypillisiä tyhjiömuovattavia muoveja ovat HIPS Polystyreeni, ABS, PETG, akryyli, polykarbonaatti, PE, PVC sekä polyeteeni.

Suoritamme myös neliväritulosteita, kuten häivytyksiä sekä rasterointeja tyhjiömuovattaviin tuotteisiin!